Upute za korištenje Prostamin Forte

Kapsule za liječenje prostatitisa, koje sadrže najmanje 500 mg aktivnih sastojaka biljnog pripravka, zatvorene su u blistere i pakirane u kartonsku kutiju. Jedna kutija sadrži 30 Prostamin kapsula.

Uz blistere, u kutiji se nalazi i tiskana uputa za pripremu. Na prednjoj strani kutije nalaze se podaci o proizvođaču, otisnut je logo i puni naziv lijeka, nalaze se upute o pravilnoj primjeni biljnog kompleksa za liječenje prostatitisa i bolesti mokraćnog sustava.

Korištenje Prostamin kapsula u Hrvatskoj odobrava državna farmaceutska komisija.

Indikacije i kontraindikacije

Muškarac s prostatitisom pije Prostamin kapsule

Indikacije za primjenu Prostamina su sve lezije prostate i urogenitalnog trakta.

Nema kontraindikacija. Uzimajte s oprezom u slučaju bolesti imunološkog sustava.

Način primjene

Liječenje prostatitisa i bolesti genitourinarne sfere - indikacije za uporabu Prostamina. Uzmite jednu kapsulu ujutro i navečer nakon ili tijekom obroka. Popijte s puno vode.

Tijek liječenja je jedan i pol do dva mjeseca. Drugi tijek liječenja propisan je tri tjedna nakon završetka prethodnog. Dopušten je neograničen broj tečajeva lijeka.

Upozorenja

Uzimanje biljnih lijekova ne zamjenjuje konzumaciju povrća i voća. Prije početka imenovanja, preporučljivo je konzultirati se sa specijaliziranim stručnjakom: liječnik će vam reći kako koristiti lijek u svakom konkretnom slučaju.

Prekoračenje preporučene doze ne povećava učinkovitost lijeka. Slučajevi predoziranja nisu poznati. Dopušteno istovremeni unos vitaminsko-mineralnih kompleksa i Prostamin kapsula.

Uvjeti skladištenja

Čuvati na hladnom, suhom mjestu, zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti, ne duže od tri godine. Čuvati izvan dohvata djece. Započeti blister čuvajte u hladnjaku. Na kutiji je utisnut datum proizvodnje.