Recenzije o Prostamin Forte

 • Alfred
  "S 25 godina bolovao je od akutnog bakterijskog prostatitisa. Agonija je bila strašna. Nakon izlječenja, po savjetu liječnika, počeo je uzimati Prostamin i paziti da se ne zarazi. Pijem lijek dva-tri tečaja godišnje. Osjećam se sjajno! "
  Prostamin Forte
 • Igor
  "Prostamin uzimam zajedno s drugim lijekovima za liječenje mokraćnog sustava. Primijetila sam poboljšanje seksualne funkcije. Moje raspoloženje se popravilo, iako nisam vjerovao da sjemenke bundeve i druge biljke mogu išta izliječiti. Ali ipak se liječe, i liječe se besprijekorno! Uz pomoć kapsula, moj osobni život se vratio u normalu. "
  Prostamin Forte
 • Mario
  "Kada sam imala više od 60 godina, shvatila sam da je pojava simptoma prostatitisa pitanje vremena. Vidio sam kako moji prijatelji pate od ove bolesti . . . Tražio sam informacije na Internetu, otkrio: jeftini Prostamin je bolji i učinkovitiji od skupe kemijske sintetike. Pijem kapsule, pojava prostatitisa je odgođena na neodređeno vrijeme.
  Prostamin Forte
 • Ivan
  "Prehladio sam se na poslu, bolesti su počele tamo gdje su se najmanje očekivale. Jedan stariji prijatelj mi je savjetovao da pijem Prostamin. Ne odmah, ne u jednom danu, ali sve je prošlo za nekih 20-ak dana, preporuča se nastaviti uzimati još mjesec dana, da budemo sigurni. Nastavit ću, jer biti bolestan od upale izlučnog sustava je strašna muka. "
  Prostamin Forte
 • Ana
  "Svojom mužu dajem Prostamin prema prepisu liječnika. Biljni pripravak koristim kao stimulans seksualne aktivnosti. Po mom subjektivnom mišljenju, radi savršeno. To se može vidjeti barem iz činjenice da učestalost i kvaliteta našeg seksa s mojim mužem ostaju na istoj razini, a ne opadaju. "
  Prostamin Forte
Korisnička ocijena Prostamin Forte
4.8
24