Iskustvo korištenja Prostamin Forte

Specijalisti urologije stekli su bogato iskustvo u propisivanju Prostamin kapsula za prostatitis. Lijek, koji nema nuspojava i pokazuje visoku učinkovitost kada se koristi kao terapeutsko i profilaktičko sredstvo, popularan je među liječnicima i pacijentima.

Tomas pokazuje rezultat liječenja Prostamin kapsulama

Priča našeg kupca

Iskustvo korištenja dijeli Tomasz Hanichka, stanovnik Ostrave, Češka.

„Početak prostatitisa nije se pokazao ni na koji način, osim promjene u konzistenciji ejakulata. Bilo je to prije više od trideset godina, nakon razvoda i prelaska s fizičkog rada na uredski rad. Te promjene me nisu izazivale tjeskobu, liječniku sam otišla desetljećima kasnije, nakon umirovljenja.

Liječnik je dijagnosticirao kronični prostatitis i izrazio uvjerenje u potpuni oporavak od bolesti. Međutim, nisam osjetio neku osjetnu nelagodu, pa nisam obraćao dužnu pažnju na propisanu terapiju i upute za ponovljene pretrage.

Nakon otprilike dvije godine, zabluda mog stava postala je jasna. Dobio sam bolove i težinu u perineumu. Poteškoće s mokrenjem. Postalo mi je teško sjesti prvo na stolicu s tvrdim sjedalom, a potom i na komade tapeciranog namještaja.

Prostamin kapsule su pakirane u blister

Posjet liječniku morao se ponoviti. Liječnik je propisao antibiotike i druge lijekove te upozorio da sada kada su sve žlijezde inficirane, liječenje prostatitisa lijekovima možda neće dati 100% učinak. U ovom slučaju, nakon prijelaza bolesti u fazu remisije, morat ću do kraja života uzimati lijekove za održavanje.

Liječnik je sa stola izvadio kutiju s tabletama i rekao kako koristiti lijek. Tako sam počela uzimati Prostamin kapsule za liječenje prostatitisa. Prvi tečaj trajao je 60 dana i započeo je nakon završetka antibiotske terapije. Prostamin, uvjeravao me je liječnik, nije dopustio da se bolest ponovno manifestira u tom razdoblju.

Nakon toga sam napravila pauzu od dva tjedna i ponovno pila biljni lijek mjesec dana, a ne dva. Od tada se nastavilo: kupim dvije kutije kapsula, to je samo mjesec dana, popijem ih kako treba prema uputama, pa napravim kratku pauzu 15-20 dana. I sve iznova.

Od posljednjeg susreta s urologom prošlo je više od dvije i pol godine. Bolovi u prostati me ne smetaju, mokrenje je normalno. S doktorom razgovaramo telefonom, rijetko. Zove na test, ne idem: Prostamin mi je pomogao da se vratim u normalu, ali ne traže dobro od dobra. Drago mi je što sam napisao ovu recenziju, nadam se da će nekome pomoći. "